Stracciatella Mousse från Italien

Mycket enkel och god dessert är detta italienska recept på mousse med hackad chocklad, grädde och kesella.
Betyg: 2,5

(bilderna är klickbara..)

♦100 g mörk choklad
♦2 dl vispgrädde
♦250 g kesella 10%
♦1 dl florsocker
♦1 tsk vaniljsocker
Man ska egentligen ha små portionglas, men det hade vi inte så vi använde stora glas som vi kunde dekorera fint istället. Tips! Tillsätt gärna färska bär blandat med chokladen.


Ingredienser:
100 g mörk choklad
2 dl vispgrädde
250 g kesella 10%
1 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
Utrustning du behöver:
elvisp
portionsgl

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0